Prinses carnaval Bredene 2017


Category: Evenementen

Zaterdag 28 januari was het weer zover, het Hof Der Prinsen Bredene organiseerde voor de 10de maal op een rij de verkiezing voor Prins en Prinses Carnaval Bredene.
Kurt Vansteenkiste die 10 jaar Voorzitter is van het Hof Der Prinsen Bredene, kreeg in het begin van de avond door de aanwezige ex Prinsen een aangenaam aandenken, een mooi ingekleurde karikatuur van zichzelf getekend door Bart Simoens (Seamoose). Kurt was compleet in de wolken en het krijgt een mooie plaats in zijn living.
Dit jaar hadden we jammer genoeg geen mannelijke kandidaat gevonden voor de titel van Prins Carnaval Bredene 2017.

Fantasia (Ann Dumalin) die zich in 2016 voor de eerste keer kandidaat stelde voor Prinses Carnaval Bredene en het toen haalde met 291 stemmen, deed dit jaar voor de 2de keer mee. Ze moest terug een mooie show geven van 20 min en ook het behalen van 200 stemmen moet gebeuren.
Een mooie intrede en een mooie show met veel glitter en pluimen en ook vele carnavalisten die aanwezig waren van verschillende gemeenten en steden. Om 22u30 was het zover en ging het stemlokaal open bemand door Prins Bandit (Stephan Ampe), Peter Boucquez (garage Dacia) en Gemeenteraadslid Alain Lynneel alias Prins Bibber.
Om 1u30 was het zover en werd het resultaat bekend gemaakt door de Ondervoorzitter Alain Lynneel.
Fantasia had meer stemmen behaald dan in 2016, ze had er nu 305 behaald en werd daarmee uitgeroepen tot Prinses Carnaval Bredene 2017.
Het feest barste los en veel vreugdedansjes werden gedaan, het bal verliep vlekkeloos.
Het Hof Der Prinsen heeft ook al signalen opgevangen voor 2018 daar zou eventueel een koppel mee doen en wie weet gaat Fantasia ook voor de 3de keer op een rij om de titel van Keizerin Carnaval Bredene te worden.
Het Hof Der Prinsen hoopt ook daarop en dan gaat het een mooie strijd worden in het MEC Staf Versluys voor de titels.

Heb je interesse om mee te doen voor Prins of Prinses Carnaval dan kan je contact opnemen met iemand uit het bestuur van het Hof Der Prinsen.

Groetjes
Alain Lynneel