Nieuw seizoen Vijfkamp Georges Desopper

Beste,

 

Zondag 12 september was het de start van een nieuw vijfkamp seizoen Georges Desopper  in de Moeder Lambik te Bredene.

Het is het 47ste seizoen en er zijn terug 16 ploegen die meedoen in de vijfkamp.

Zondag waren het de Jerry’s tegen de Collega’s die het nieuwe seizoen geopend hebben, de Collega’s kwamen al vroeg op voorsprong met meteen de eerste drie spelletjes te winnen.

De Jerry’s wonnen de laatste twee spelletjes maar de eindstand was 2-3 voor de Collega’s.

De bekers en wat lekkers werden geschonken door schepen Alain Lynneel uit Bredene.

 

admin Verenigingen

Long parade vlag

Na een week op zaterdag 28 aug werd Long Parade vlag in kader van kunstexpositie Beaufort omlaag gehaald om dan aan de verantwoordelijken van De Haan te overhandigen.
Voor Beaufort 21 componeerde de Amerikaanse kunstenaar Meyers een origineel muziekstuk dat in elke kustgemeente door een lokale groep muzikanten wordt herwerkt. Hier speelden de Bredense accordeons en saxofoons.
Het stuk werd geïnspireerd door het spel ‘telefoontje’.
In een rij fluistert iemand een boodschap in het oor van de volgende persoon. De laatste speler in de rij kondigt het bericht luidop, en met de nodige hilariteit of verwarring, aan omdat het eindresultaat door een reeks misverstanden in de keten grondig werd vervormd.

Overdracht vlag Beaufort met Alain Lynneel

Overdracht vlag Beaufort 🏳️
In een rij fluistert iemand een boodschap in het oor van de volgende persoon. De laatste speler in de rij kondigt het bericht luidop, en met de nodige hilariteit of verwarring, aan omdat het eindresultaat door een reeks misverstanden in de keten grondig werd vervormd. Dit spel – beter bekend als ‘telefoontje’ – inspireerde componist en dirigent Ari Benjamin Meyers voor een nieuwe compositie langs de Belgische kustlijn.
Voor Beaufort 21 componeerde de Amerikaanse kunstenaar een origineel muziekstuk dat in elke kustgemeente door een lokale groep muzikanten wordt herwerkt. Wandelorkest Die Verdammte Spielerei leidt de stoet in goede banen. Met het stuk marcheert het orkest de tien Belgische kustgemeenten af: van De Panne tot Knokke-Heist.
Zondag 15 augustus was het de vijfde etappe van The Long Parade, tussen Oostende en Bredene , en die slaagde met vlag en wimpel.
Die Verdammte Spielerei en de muzikanten van Muzikale Vriendenkring Melody Makers Oostende vzw de estafette onverstoord verder richting Bredene met de vlag en werd de vlag overhandigd aan Schepen Alain Lynneel die de vlag omhoog deed aan het MEC Staf Versluys.
De vlag zal zondag 29 aug om 14u30 overhandigd worden aan MEC Staf Versluys en dan gaat de vlag richting De Haan.
#Beaufort2021 #bredene
admin Politiek

Café ‘t Zeetje heeft nieuwe uitbaters

BREDENE Onlangs openden Gino Vyvey (45), zijn vrouw Tanja Dekeyzer (43) en dochter Ashley Vander­wal (20) café ‘t Zeetje in de Duinenstraat 337. “We willen van het café een trekpleister maken voor ieder­een met twee biljartclubs en een supporterslokaal van KV Oostende.”

Lees verder:

admin Politiek

Schepen Alain Lynneel gaat voor de Red Devils

⚽⚽ Naar aanleiding van het EK voetbal geeft schepen Alain Lynneel via FB een prachtig en lekker stuk marsepein weg. Natuurlijk afgewerkt met de gloednieuwe EK spicy Red Devil pralines erop en dit allemaal gemaakt door meester marsepein Anthony Lams.

Iedereen mag één keer een gokje wagen en de persoon die als eerste het juiste gewicht raad of er als eerste het dichtst bij zit wint dit prachtige EK stuk.

Men kan een gokje wagen op de FB pagina van Alain Lynneel en dit tot en met 21 juni om 24u.

 

Op 22 juni  gaat de winnaar bekend gemaakt worden.

Bij deze wens ik iedereen veel succes en laat jullie maar eens gaan!!

Groetjes

Alain Lynneel 👹👹

admin Vrije Tijd