Gemeenteraadslid en tevens voorzitter van Breinings Revuutje Alain Lynneel gaat uit de bol met het Revuutje op Lispel en Willy hun trouwfeestje


Category: Vrije tijd

Het Breinings Revuutje had zaterdag 22 april een heel speciaal feestje, Ines Vanloo alias Lispel uit onze revue gaat met Willy Inghelbrecht in het huwelijksbootje stappen op 29 april 2017.
Ines en Willy hadden alle bestuursleden en spelers van de Revue uitgenodigd op een pre huwelijksfeest.
Het thema was de jaren 1920 en dat vonden de mensen van de Revue natuurlijk supertof en iedereen kon zich eens volledig inleven in dit thema.
Natuurlijk moesten Schepen Sas en Schepen Torre hun Lispeltje en Willy eens bij hen roepen om de trouw alvast eens voor te bereiden op hun manier.
Willy was niet echt goed geschoren voor de plechtigheid en zo hebben beide heren van de gelegenheid gebruik gemaakt om Willy eens grondig te scheren op de melodie van hun befaamde sketch met alle gevolgen vandien!!!

Terwijl ze bezig waren moest kersvers en nieuw bestuurslid van de Revue Peter Boucquez het ook aan den lijve ondervinden en hebben Sas en Torre hem dan ook maar eens op de stoel gezet onder groot applaus van de aanwezigen, zijn doop was daarmee ook gedaan voor iedereen.
Natuurlijk mocht de foute foto niet ontbreken wanneer de mannen en vrouwen van kledij wisselden.
Het feestje duurde tot in de vroege uurtjes met vele leute en ongelooflijk veel ambiance.

Bij deze wenst gans het Breinings Revuutje Ines en Willy veel geluk samen.

Groetjes
Alain Lynneel
Voorzitter Breinings Revuutje

Voor alle foto’s klik hier