Jaarlijkse friends-out op de horecabeurs te Bredene

Tussen al mijn afspraken door nog eventjes tijd gemaakt voor de jaarlijkse friends-out op de horecabeurs te Bredene.

Ondertussen al een jaarlijkse traditie geworden om eens aan mijn vrienden de beurs te tonen en natuurlijk de standhouders kennis laten maken met mijn vrienden die ook 2 zelfstandigen zijn.

Toch komt er ieder jaar wel een deal door.

Anthony Lams Meestermarsepein: https://anthonylams.be/

Boucquez Peter Webdesign Myna: https://myna.be/

Voorstelling gamma Brouwerij Betsy

Dit weekend lanceerde Brouwerij Betsy in het MEC Staf Versluys maar liefst 5 nieuwe producten.
Ik ben ook eens gaan proeven van de Betsy’s Flemish Coffee dat was een mengsel van Betsy Jenever en Aroma Koffie en was inorde .
Je kon het volgende ook nog proeven Betsy Tripel is een stevig blondje van 9.2 % alc. Oak Betsy Brunette werd 9 maanden gerijpt op whiskyvaten. Betsy Jenever wordt gestookt op basis van de Blonde Betsy.
Tenslotte is er ook nog de Betsy Kaas op basis van de Brunette.
Zou zeggen tegen Jurgen en zijn ploeg goe bezig.

Start Vijfkamp Georges Desopper in Moeder Lambik

Beste,

 

Zondag 22 sept. was de start voor het nieuwe seizoen van de Vijfkamp Georges Desopper in De Moeder Lambik te Bredene.

De eerste twee ploegen die tegen elkaar moesten spelen waren team Rodenbach tegen De Stormvogels.

Het was spannend want na vier spelletjes (biljart, troumadam, vogelpik en bakschieten) stond het 2 -2.

Dus wie het  laatste spelletje toptafel won ging door naar de volgende ronde, het was dan ook spannend tot het laatste moment want het werd 140 tegen 150 voor De Stormvogels en zo gaan De Stormvogels door.

Schepen Alain Lynneel schonk de nieuwe wisselbekers voor het nieuwe seizoen 2019-2020 en elke ploeg kreeg natuurlijk ook van de schepen een doosje pralines in marsepein.

De Moeder Lambik gaf aan elk team ook een fles wijn.

Groetjes,

Alain Lynneel
Schepen Bredene

Jeugdvissen 2019

Beste,

Zaterdag 17 augustus organiseerde hengelclub De Grasduinvissers Bredene voor de 3de keer een initiatie hengelen voor jongeren.

Het was terug volzet met 15 jeugdige deelnemers zegt Voorzitter Alain Lynneel en dit in samenwerking met de gemeente Bredene en Sportvisserij Vlaanderen.

De jeugdige vissers kregen in de ochtend theorie aan de vijver in Grasduinen en in de namiddag was het moment om de theorie in de praktijk om te zetten.

De jongeren werden begeleid door sportvisserij Vlaanderen en de bestuursleden en vrijwilligers van De Grasduinvissers.

Alle kinderen hadden verschillende soorten vissen gevangen en ook naar grootte toe van klein tot groot.

Dus allemaal blije gezichten van de kinderen en de ouders.

Alle deelnemers kregen op het einde een diploma met beker en een groot vispakket gesponsord door de gemeente Bredene, Sportvisserij Vlaanderen, Bakkerij Vandewalle, Marcel Van Den Eynde, Luc Fort, Archery Dynamics, Foto Cosse, Pascal Swerts, schepen Alain Lynneel, Preston Sonubaits, hengelsport Weyn, Webdesign Myna, Sportshop en De Grasduinvissers .

 

Volgend jaar in augustus zal er waarschijnlijk terug een initiatie georganiseerd worden voor de jeugd.

Alle info is te vinden op www.grasduinvissers.be

 

BBQ bij onze goede vrienden Anthony en Bernadette

Naar jaarlijkse gewoonte is er bij iedereen van de vriendjes een lekkere BBQ en dit weekend was Anthony Lams onze meestermarsepein aan de beurt.

Anthony en Bernadette zijn niet alleen goed in het bereiden van marsepein en chocolade maar ook mensen uitnodigen met lekkere dingen zijn zeker weggelegd voor beiden. Een goed aperitief, voorgerecht, mooie stukken vlees en natuurlijk een citroentaartje van Bernadette. Elke dag opnieuw moet je profiteren van het leven, op naar de volgende BBQ.

Alvast bedankt voor de mooie middag Anthony en Bernadette

Feest van burgemeester en schepen te Bredene

feest brugemeester bredene met alain lynneel 1

Gisteren waren de vriendjes met zen allen aanwezig op feest van de Burgemeester en alle Bredenaars waar er meer dan 1000 mensen waren.
We hebben dan maar vlug zelf een foto getrokken van onze bende.
Het was een zeer mooi decor en goeie muziek.

Op naar de volgend jaar smiley

Jeugdvissen 2018

vergadering jeugvissen 2018 grasduinen

Beste vrienden,

Op zaterdag 14 april 2018 terug samen gezeten met 2 mensen (Eddy Coffin en Chris Werbrouck ) van de jeugdcel hengelen om de 2de editie jeugdvissen te bespreken dat wij de Grasduinvissers Bredene samen gaan organiseren met de steun van de gemeente Bredene.
Door het grote succes van vorig jaar konden wij niet nalaten om een tweede editie te organiseren.
Het jeugdvissen zal doorgaan op zaterdag 11 aug 2018 in Grasduinen.

Meer info om zich in te schrijven gaat volgen via onze site www.grasduinvissers.be en FB natuurlijk.

Groetjes,
De Grasduinvissers

Bedankingskaartje in de bus

kaartje van een bredenaar voor Alain Lynneel 1

Beste bredenaars,

Vandaag dit kaartje in de bus gevonden van een bredenaar. “Ter attentie van gemeenteraadslid Alain Lynneel” …. Groot was mijn verbazing bij het lezen van dit kaartje en dit bevestigd nogmaals wat ik de laatste jaren heb gedaan voor de inwoners van Bredene. Ben je nu volwassen of kind, ik denk dat ik hier voor iedereen wel iets gedaan heb. Ik doe alles in mijn mogelijkheden voor Bredene en velen weten hoe Bredene nauw aan mijn hart ligt. Dit bevestigd ook dat ik goed bezig ben en dat ik zeker mijn hart zal blijven geven voor Bredene.

Grts Alain Lynneel

I Love Bredene

Opendeurdagen bij Meestermarsepein Anthony Lams

Anthony Lams opendeur 2018 055 Groepsfoto

Opendeurdag bij Meestermarsepein Anthony Lams. Meer dan 750 bezoekers over de vloer die het reilen en zeilen konden zien achter de schermen van onze Meestermarsepein. Dit alles werd mogelijk gemaakt met de hulp van zijn vrienden en gemeenteraadslid Alain Lynneel. Iedereen had zijn taak om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Verkoop van marsepein en chocolade, maken van marsepeinfiguren voor de allerkleinsten, enquête over de nieuwe amandelpasta, hoe maken we chocolade figuren en natuurlijk de wedstrijd van de dag. Hoeveel zou deze paashaas nu juist wegen dat vroegen veel mensen zich af. Het resultaat laten we weten begin april. Iedereen alvast bedankt voor deze topdag en wens je een cadeau te geven aan iemand dan kan je altijd een gedacht laten uitwerken door Anthony.

Klik hier zeker om alles foto’s te zien

Grts Alain Lynneel