Haloweenversierwedstrijd met Alain Lynneel

Vrijdag 8 november was het de prijsuitreiking van de Halloweenversierwedstrijd in het Dacia Center te Bredene.

Het was trouwens de 7de editie dat Alain Lynneel organiseerde ism het Hof Der Prinsen en er deden een 50 tal  gezinnen aan mee.

De onafhankelijke jury die langs ging bij de deelnemers  op 31 okt met Halloweenavond zelf hebben zeer mooie versieringen gezien en hadden het niet gemakkelijk om daar 10 winnaars uit te kiezen. Het zijn er uiteindelijk 14 geworden die in de hoofdprijzen zijn gevallen.

Iedereen die zijn gevel balkon of voortuin versierde en zich inschreef kreeg een prijs geschonken door de supermarkt Albert Hein uit Bredene.

De eerste 10 kregen  een hoofdprijs en de hoofdwinnaar een fiets geschonken door Ken’s Fietsen Service uit de Duinenstraat te Bredene.

De winnaar was geworden Sylvia Goderis uit de Nachtegalenstraat die won dus de mooie fiets geschonken door Ken’s Fietsen Service.

Er was een gedeelde 2de plaats voor Gregg Young en Petuzy die kregen elk een elec prijs en een bon om te gaan ontbijten voor twee personen naar de Bocadillos Bredene.

De 3de plaats was voor Sofie Van Dycke die kreeg ook een elec prijs en een bon om te gaan ontbijten.

De andere winnaars waren Kathy Commeyne,  Tlilayatzi Alejandra,  Hitjes Cindy,  Villa VIP,  Evy Landsusser,  Van Den Daele Eliane, Nancy Blomme,  Kimberley Bernard,  Jerry Missuwe en Jan Maes.

Bij deze wil Alain Lynneel al zijn sponsors bedanken voor de steun.

Albert Hein Bredene,  Myna.be,  Garage Dacia,  Apotheek Kjell Gombert,  Bakkerij De Baene,  Tuperwaere Sandra,  Meester Marsepein Anthony Lams,  Spekkevrienden met een hart,  Freddy Litierre,  Bocadillos Bredene,  Ken’s Fietsen Service en Alain Lynneel.

 

Op naar de volgende Haloweenversierwedstrijd volgend jaar.

 

Halloweenversierwedstrijd te Bredene met Alain Lynneel

De maand oktober is Halloweenmaand .

Zoals in het verleden organiseer ik terug ism HDP Bredene de Halloweenversierwedstrijd in Bredene.

Iedereen die zich inschrijft krijgt een mooie prijs, de hoofdprijs dit jaar is een fiets geschonken door Ken’s Fietsen Duinenstraat Bredene.

Halfweg oktober zal er in elke brievenbus van Bredene een flyer in de bus vallen om je gratis  in te schrijven voor deze wedstrijd.

Nieuw dit jaar is dat je ook de mogelijkheid hebt om online in te schrijven via www.alainlynneel.be.

Bij deze wil ik al alle sponsors die op de flyer staan  bedanken om deze leuke wedstrijd mogelijk te maken voor alle inwoners van Bredene.

De jury gaat rond rijden op 31 oktober  tussen 19u en 22u.

Bredene laat het maar eens lekker griezelen op 31 oktober.

Groetjes,
Alain Lynneel

Paaswedstrijd van Schepen Alain Lynneel

paaswedstrij 2019 van Alain Lynneel 2

Beste FB vrienden,
Mvr Renée De gruyter heeft haar prijs van mijn paasactie mogen ontvangen ze had op de kop het juiste gewicht geraden 1127 gram.
Bij deze nogmaals een dikke proficiat en laat het je smaken.

Groetjes,
Alain Lynneel
Schepen

1st Wedstrijd van Schepen Alain Lynneel

1st wedstrijd schepen Alain Lynneel Bredene 2

Beste FB vrienden,

Dhr Andy De Groote heeft zijn prijs komen afhalen bij mij thuis.
Dit was mijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.
Zou zeggen mij zeker verder volgen want wie weet ben jij het die de volgende keer één van deze mooie lekkere prijzen wint.
Bij deze nogmaals proficiat Andy .

Winnaar WK voetbal België – Panama

winnaar belgie panama

Beste FB vrienden,

Dhr Bruno Kramers zat er het dichtst bij met zijn gokje wat de stand ging zijn van België -Panama en wanneer het eerste doelpunt ging gemaakt worden.
Zijn gok was 3-0 en in de 50ste min,  Bruno proficiat en hij wint mij als rode duivel gemaakt in marsepein door Anthony Lams de Meester Marsepein uit Bredene.

Gemeenteraadslid Bredene
Alain Lynneel

Winnaar wedstrijd Moederdag 2018 met Alain Lynneel

winnaar moederdag 2018 hilde soete

Beste FB vrienden,

Hier de winnaar van mijn moederdag wedstrijd 2018.

Hilde Soete zat als eerste met 1 gram verschil het dichts bij het juiste gewicht van het mooie en lekkere marsepein stuk gemaakt door Anthony Lams de Meester Marsepein uit Bredene.
Het eerste dat ze ging op eten was het nr 8 dit is mijn nummer op de lijst voor de gemeenteverkiezingen 2018 in oktober.
Proficiat Hilde en ik zou zeggen beste FB vrienden hou mij FB in de gaten want er komen nog wedstrijden aan !!

Groeten,
Alain Lynneel
Gemeenteraadslid Sp.a Bredene

Actie paashaas bij Anthony Lams

paashaas lams 2018

Beste FB vrienden,

Deze avond heeft Jolene Stafford haar paashaas met marsepein bewerkt in ontvangst komen nemen bij de vriendjes.

Jolene zat er het dichtst bij met haar gokje tijdens de opendeurdag bij Anthony Lams en waar alle kinderen een GRATIS figuurtje kregen van Gemeenteraadslid Alain Lynneel.

Dit prachtig stuk weegt 2,306kg en het zal smullen zijn !!! ? ?

Veel succes ermee en op naar de volgende actie.

Valentijns actie van gemeenteraadslid Alain Lynneel

valentijn 2018

Beste FB vrienden,

De winnaar van mijn Valentijns actie is geworden Xavier Braeke, hij heeft mijzelf gewonnen in marsepein met een chocolade hart en zelf gemaakte pralines van de Meester marsepein Anthony Lams uit Bredene.
Xavier zat er het dichtst bij met zijn gok van 965 gram, en het totale gewicht van dit Valentijn stuk was 961 gr.

Proficiat Xavier en je vrouwtje Linda gaat content zijn.

Op naar de volgende wedstrijd en hou zeker FB in het oog er komt binnenkort nog iets aan.

Grts Alain Lynneel

Prijsuitreiking Halloweenversierwedstrijd

halloween bredene 2017 alain lynneel 34

Zaterdag 4 november verzamelden alle deelnemers van de Halloweenversierwedstrijd in de Bistreau van het MEC Staf Versluys.
In organisatie van gemeenteraadslid Alain Lynneel in samenwerking met het Hof Der Prinsen Bredene werd deze wedstrijd voor de 6de maal georganiseerd.

Onder de aanwezigen werd er een drankje aangeboden door Alain Lynneel voor zij die zich ingeschreven hadden. Verder was er uiteraard voor elk een prijs voorzien.
De eerste 10 kregen een hoofdprijs waaronder een etentje voor 2 personen in de Bistreau, luxe ontbijtmanden van Bakkerij De Baene, luxe ontbijten bij Bocadillos, luxe manden van Apotheek Kjell Gombert, elektrische toestellen, enz…

De sponsors werden op hun beurt bedankt voor hun inbreng en hopen om er volgend jaar opnieuw bij te zijn. Dacia Center, Meester Marsepein Anthony Lams, Tupperware Sandra, Apotheek Kjell Gombert, Bakkerij De Baene, De Bistreau, Bocadillos, Ostend Taxi.
Een woordje van dank aan de vrijwilligers die al jaren het drukwerk over gans Bredene bussen.

1ste prijs: Mevr Eliane Vandendaele – 2de prijs: Severiano Demaerel – 3de prijs: Alain Dequidt – 4de prijs Salima Derbala Salima – 5de Bart Miseur – 6de Virgini Elleman – 7de Brenda Pols – 8ste Nikki Vandeile – 9de Stefaan Vandenbroucke en op een gedeelde 10de plaats Ghouwy en Anita Maenhout

 

Op naar de 7de editie in 2018 !!!